ESCOLA

Sobre nosaltres

Benvingudes i benvinguts a Sonilab School, un projecte que neix de la il·lusió de crear el primer centre educatiu de doblatge del Vallès. L’escola comparteix instal·lacions amb Sonilab Studios, un fet que facilita a tots els i les alumnes el contacte directe amb el món professional. D’aquesta manera, durant el curs, tindràs l’oportunitat de submergir-te en l’entorn real d’una empresa de doblatge de prestigi i relacionar-te amb els equips de producció, actors i directors que hi treballen diàriament. Sonilab Studios és una empresa familiar situada al barri de Gràcia de Sabadell, i disposa de 1.500 m² i 10 sales de gravació completament equipades.

A Sonilab School, oberta a alumnes a partir de 6 anys, volem posar en valor la importància de ser un actor o actriu 360°, és a dir, comptar amb una bona base com a artista. D’aquesta manera ens comprometem amb una formació 100% pràctica i de qualitat en les diferents disciplines: la Interpretació, el Cant, la Veu i el Doblatge.

I quin és el resultat de tanta feina feta amb tanta cura i dedicació? Els i les alumnes acaben la seva formació satisfets/es del seu aprenentatge i ben preparats/des pel món professional, havent rebut un seguiment continu i personalitzat de la mà de grans professionals.